af000095: De Vieze Gasten - Callens, Carlos; CSC Ninove; Masereelfonds Ninove; IMAVO
"Affiche van Carlos Callens (Karlos) uitgegeven in 1980 door de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) Ninove, het Frans Masereelfonds (FMF) Ninove en het Instituut voor Marxistische Vorming (IMAVO) voor de toneelvoorstellingen De stomme van puntje . . en Zie ginds komt de kermis door de Werkgroep voor Vormingstheater. Tekst: De Vieze Gasten. Avondprogramma: 20 uur: De stomme van puntje puntje puntje. Toegang: 100 fr. - Kinderen en plus-3-pas: 60 fr. Speciaal voor de kinderen: 16 uur: Zie ginds komt de kermis. Toegang: 40 fr. Ninove zondag 22 juni 1980. Parking Savooi- & Geraardsbergsestraat. Organisatie: Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid - CSC, Frans Masereelfonds - FMF, Instituut voor Marxistische Vorming - IMAVO. Onder auspiciën van het Ministerie van Nederlandse Cultuur. V.u.: R.R. uit Z. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"