af002961: Goede lucht, gezond eten, een sociaal Europa. Stem Groen! 9 - Groen!; Stassen, Jos
"Affiche uitgegeven in 2004 door Groen! voor de Europese verkiezingen. Tekst: Goede lucht, gezond eten, een sociaal Europa. Stem Groen! 9. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"