pk000982: Klemskerke aan Zee. Vakantiecentrum De Blekkaard - S.M. Het Licht
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het appartementsgebouw van het vakantiecentrum De Blekkaard in Klemskerke aan Zee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"