fo028191: Vitrine de porcelaines - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een vrouw die voor een etalage van een porseleinwinkel staat. Rond 1928. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"