pk002854: Interpretatie van het Charta van Brussels Gekleurd door: Synergies Africaines en Belgique.
"Een prentbriefkaart uitgegeven ter herinnering aan het buurtfeest 2003 van Buurthuis/ Maison De Quartier Bonnevie Interpretatie van het Charta van Brussels Gekleurd door: SYNERGIES AFRICAINES EN BELGIQUE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"