fo002364: Bezoek van generaal Ivan Gérard aan de partizanen
"Zwart-witfoto van het bezoek van generaal Ivan Gérard, hoofd binnenlandse strijdkrachten van het nationaal commando van het Belgische leger der Partizanen in de Abdijstraat in Brussel, september 1944. Groepsfoto met v.l.n.r. Gastmans, Raoul Baligand, Raymond Dispy (nationaal commandant Belgisch leger der Partizanen), kolonel Plisnier, Ivan Gérard, Emile Langerscheid, Jean Michel, Louis Van Brussel, Albert De Coninck en Fr. Daman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"