af000559: Jongsocialisten Oost-Vl. Info-dag Koöperatief Werkplan voor Jongeren - Jongsocialisten Oost-Vlaanderen; Bloch, A.
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Jongsocialisten (JS) Oost-Vlaanderen tegen de jeugdwerkloosheid. Tekst: Jongsocialisten Oost-Vl. Info-dag Koöperatief Werkplan voor Jongeren. Muzikale omlijsting: Harry Pincky. Volkshuis Zottegem, Markt 8 10.00 u. zo. 17 oktober. Verantw. Uitg. A. Bloch, Oudburgweg 12, St. Martens Latem - Vrij van zegel, art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"