te000208: Voorstudie van een vrouw met wastobbe - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een vrouw in zijaanzicht, gehurkt aan de wastobbe. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"