af006297: ’t Zijn niet de hormonen, ’t is het verschil in lonen - Zij-kant; Claes, Vera
"Affiche uitgegeven in 2007 door zij-kant voor de Equal Pay Day. Tekst: ’t Zijn niet de hormonen, ’t is het verschil in lonen. Geef vrouwen hun verdiende loon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"