ABVV-gewest Ronse-Oudenaarde & De Verbroedering (harmonie-toneel) - ABVV-gewest Ronse-Oudenaarde; De Verbroedering Ronse (toneelkring)
"Collection: ABVV-gewest Ronse-Oudenaarde & De Verbroedering (harmonie-toneel); Level of description: Collection"