Vrijheid verplicht : over tevredenheid en de grenzen van keuzevrijheid - Hurenkamp, Menno; Kremer, Monique (Amsterdam: Van Gennep, 2005)
"Menno Hurenkamp en Monique Kremer BMLIKJaarboek TSS, Tijdschrift voor sociale vraagstukken"