598.080: Contract tussen Editorial Freeland en Editions A. Francke S.A. over Spaanstalige uitgave van "Vermassung und Kulturverfall" - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.4.6.3: Spaanse vertaling; Level of description: File"