fo004457: Propaganda voor de Bond Moyson in 1 meistoet in Gent - Waro
"Zwart-witfoto van propaganda voor de Bond Moyson in een 1 meistoet op het Zuid in Gent, 1 mei 1939. Opschrift op draagbord: Zijt gij reeds lid van de Bond Moyson ? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"