af015719: Create. Environmentally Waste Management. Soon! - Warsito, Joko; Gita Pertiwi Foundation; Hivos
"Affiche van Joko Warsito uitgegeven door Gita Pertiwi Foundation en het Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking (Hivos) voor milieubescherming. Afbeelding: tekeningen over het sorteren van afval. Tekst: Create. Environmentally Waste Management. SOON! Keep Clean. Separate organic from anorganic. Recycable. Compost. Design: Joko Warsito. Published: Gita Pertiwi Foundation - Hivos. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"