te002594: Alles goed met Kabila? - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van twee Zaïrese soldaten. De ene zegt tegen de andere; Hé zeg alles goed met Kabila? De andere antwoord; Ja, alles oké maar het eten laat het wel afweten! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"