pk001285: Kinderpreventorium Hickendorf, Westmalle, de Kastanjedreef - Centrale der Metaalbewerkers van België, Provinciale Afdeeling Antwerpen P.M.B.; Nels; Ern. Thill
"Prentbriefkaart in monochromie en zwart-wit, voorstellend de Kastanjedreef als toegangsweg van het Kinderpreventorium Hickendorf. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"