af004850: Dag van de Aarde zondag 26 april 1998 'Over bos, boom en hout' op meer dan 100 plaatsen in Vlaanderen - Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen; Grauls, Lieve
"Affiche uitgegeven in 1998 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor de Dag van de Aarde. Afbeelding: wandelaars en honden in een bos. Tekst: Dag van de Aarde zondag 26 april 1998 'Over bos, boom en hout' op meer dan 100 plaatsen in Vlaanderen. Gratis programmakrant verkrijgbaar bij: BBL Vlaanderen, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel, tel. 02/282.17.20 - fax 02/230.53.89 - e-mail: bblv@pophost.eunet.be. V.U. Lieve Grauls, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"