af001890: Notre 40me année à votre service - CODEP (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door de spaarkas CODEP voor de viering van hun 40-jarig bestaan. Afbeelding: tekening van een reeks genummerde spaarvarkentjes in een weide (van 1 tot 40 genummerd en steeds kleiner). Tekst: 1935. 1975. notre 40me année à votre service. CODEP. CAISSE D'EPARGNE PRIVEE S.C. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"