fo022407: Rode Mijnwerkers (1960)
"Zwart-witfoto van een vergadering van De Rode Mijnwerkers : vlnr : Natalis De Bock, Jules De Coninck, Constant Verhellen, Gilbert Parmentier, Lucien Vanwingene, Marcel Masure, 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"