af015821: 12de jongeren3daagse. Prikkel is verkocht - Oxfam-Wereldwinkel; Elsen, Johan
"Affiche uitgegeven in 2004 door Oxfam-Wereldwinkels voor een driedaagse voor jongeren. Afbeelding: kleurenfoto van een vis; karikatuur van een figuurtje met grote mond. Tekst: 12de jongeren3daagse PRIKKEL IS VERKOCHT 5-7 februari - Brussel De Waterman. Oxfam Wereldwinkels. HAP TOE! > www.oww.be/jongeren. Een niet te missen energieboost voor jong wereldwinkelgeweld (vanaf 16 jaar). vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Johan Elsen, Ververijstraat 17, B-9000 Gent • 09-218.88.99. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"