De bombrief : maandelijks tijdschrift van VAKA-Oost-Vlaanderen (Gent: VAKA)
"Wijziging ondertitel: tweemaandelijks tijdschrift van het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens VAKA-Oost-Vlaanderen (jan 1983), tijdschrift voor Europese ontwapening (maa/apr 1988)"