fo004488: Internationale arbeiderssolidariteit - De Well, J.
"Zwart-witfoto van een conferentie van de Internationale arbeiderssolidariteit (L'entraide ouvrière internationale) in Brussel, 13 december 1951. Zicht op de delegatie uit Oostenrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"