Trends in Lesbië - van Pol, Andrea; De Boer, Jolanda (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Andrea Van Pol ; Jolande De Boer Fonds Suzan Daniel (FSD)"