fo035554: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto van journalist Dirk Barrez tijdens het Agalev-symposium met het middenveld over het ontwerpprogramma ter voorbereiding van de verkiezingen van 13 juni 1999. Brussel, 11 december 1998. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"