ls000353: Il faut croire! - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een mannenhoofd die door een priesterhand een hostie wordt aangeboden, de hand is omgeven door allerlei symbolen zoals die van religies, gerechtigheid, geld en banken, verkiezingen, media, donatie, vrede, de kerstman, goochelarij en rechts bovenaan Wilchars bekende muizenval. Links onderaan de titel 'Il faut croire!', rechts onderaan gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"