De impact van het Israëlische beleid op het leven van de Bedoeïenen op de Westelijke Jordaanoever
"DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDe tekst is gebaseerd op allerlei officiële documenten en getuigenissen die in het voorjaar van 2011 in de noordelijke Jordaanvallei (Ein al-Helwa, al Hadidiyya, al Fareseyya en Jiftlik) en de Judean desert (Abu Dis, al-Jabel en Eid Abu Hamis) verzameld werden."