fo023696: Protest, Anti-Oorlog - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van een protest op een kruispunt tegen de oorlog in Irak. Geen oorlog om olie. Begin jaren 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"