fo004182: Huldiging van het personeel van de COOP in Geraardsbergen (1950)
"Zwart-witfoto van de huldiging van het personeel van de coöperatie in Geraardsbergen, 1950. Op de achtergrond een spandoek met opschrift: COOP staat ten dienste van de verbruiker. Zij heeft tot doel uw koopkracht te verhogen door drukking .... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"