fo030960: Land en gezicht in Vlaanderen; Religie, Klooster - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een jonge dame in witte kledij tijdens het ritueel voor de intrede in het klooster. De vrouw wordt begeleidt door de kloosterlingen die hun gezicht bedekt houden. Jaren 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"