af000449: Kerstmarkt & kerstfuif - Mogensen, Jesse; JNM
"Affiche van Jesse Mogensen uitgegeven in 2012 door de Jeugdbond voor Natuur en Milieu (JNM) voor een kerstmarkt en een -fuif. Tekst: JNM. 21 december 2012 JOC Gentbrugge, Claragoed 1. Kerstmarkt & kerstfuif. 17u. - 19u.: Kerstmarkt (gratis; 19u. - 20u.: Laatste avondmaal; 20u. - 21.30u.: AV; 21u. - 30u.: Kerstfuif (€3 vvk - €4 adk). Bondssec. of kerstfuif@jnm.be. Meer info: jnm.be/kerstfuif. Design // Jesse Mogensen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"