De discussie omtrent directe financiering: implicaties voor de relaties tussen een kleine bilaterale donor en de NGO's : rapport in het kader van het beleidsvoorbereidend onderzoek: eindverslag - Debar, Johan; Renard, Robrecht (Antwerpen: RUCA, 1998)
"Johan Debar en Robrecht Renard"