af002620: Burgemeester Marcel VDH - BSP (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door de politieke partij Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen van Ronse. Afbeelding: zwart-witfoto van Marcel Vanderhaegen. Tekst: BURGEMEESTER Marcel VDH Lijst n° 5. VANDERHAEGEN Marcel. Onvermoeibaar, overal en steeds tot uw dienst. VRIJ VAN ZEGEL. GEMEENTEVERKIEZINGEN - 10 OKTOBER 1976. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"