pr000794: Parlementverkiezingen 1985, Frank Vandenbroucke
"Prent in zwart-wit met foto van Frank Vandenbroucke, uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de parlementsverkiezingen, 3e plaats kamer SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"