Socialistische Partij (SP). Federatie Leuven. Federaal Administratief Congres. [Werkingsverslagen]... Administratief verslag... (Leuven: SP)
"Bevat de werkingsverslagen van SP-federatie Leuven, CSC-Vormingswerk-gewest Leuven, de Leuvense federatie van de Socialistische Vrouwen, de arrondissementele federatie van Socialistische Gepensioneerden, de Sportcentrale en de Federatie voor Rekreatie en Omnisport"