fo004014: Viering van 50 jaar CMB
"Zwart-witfoto van de optocht naar aanleiding van de viering van 50 jaar CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 4 juli 1937. Opschrift op spandoek: Hulde aan de strijders van het verleden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"