ws0630: Snapshot van de website https://zelzate.pvda.be/ van PVDA-afdeling Zelzate, genomen op 15/06/2020 - PVDA-afdeling Zelzate
"Collection: Partij Van De Arbeid (PVDA); Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 651.W.23: zelzate.pvda.be"