pk002501: Schoolkolonie, Kindervreugde Nieuwpoort-Bad - Thill, Ern.
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de keuken in Kindervreugde, Nieuwpoort-Bad, van SVV West-Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"