af002461: De Morgen blijft! - De Morgen (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door de krant De Morgen voor hun behoud. Afbeelding: tekening in zwart-wit naar een houtsnede van Frans Masereel van een knielende man midden een straat. Tekstballon: DE MORGEN BLIJFT! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"