fo004856: Edward Anseele jr. tijdens een toespraak over RTT - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de toehoorders van de toespraak van de heer Van den Hove, directeur van de RTT in Gent, 23 november 1946. 1ste rij: v.l.n.r. Edward Anseele jr. (burgemeester van Gent), kd. Ros (kabinetchef), Van Den Bogaerde (gouverneur, minister van verkeerswezen & PTT), kd. Toch (burgemeester van Gentbrugge) en advocaat-generaal Vermeulen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"