Over de oprichting van de Communistische Internationale : redevoering in de gemeenschappelijke feestelijke bijeenkomst van het Al-Russische Centrale Uitvoerende Comité - Lenin, Vladimir (Over de eenheid van de internationale communistische beweging)
"W.I. Lenin"