fo025430: Coop-winkel Van Beverenplein Gent
"Zwart-witfoto van de gevel van de COOP-winkel op het Van Beverenplein in Gent. Aan de gevel een bord met opschrift: Kortelings opening van de supermarkt COOP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"