Participatiemogelijkheden van bejaarden bij hun ontspanning in een contactcentrum - een andere aanpak : evaluatieverslag van praktijkervaringen in het contactcentrum Krakeel te Brussel - De Smedt, Bart (Brussel: HISKWA, 1979)
"Bart De Smedt"