af015687: Politieke aktie - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: tekening van een auto achter een vrachtwagen vol brieven; tekening van een vrouw aan het typen en twee mannen die brieven posten. Tekst: POLITIEKE AKTIE. Uiteindelijk zijn oplossingen een kwestie van politieke wil, zowel in de Derde wereld als in het rijke Noorden. 11.11.11. wil alvast onze politici aanzetten tot het voeren van een Derde Wereldvriendelijk beleid. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"