Psalm - van Hoof, Jef; Rodenbach, Albrecht (Antwerpen: De Crans, 1941)
"Gedicht van Albrecht Rodenbach ; Muziek van Jef Van Hoof Partituur voor 1ste en 2de Tenor + 1ste en 2de Bas + Begeleiding ad libitum"