pr000739: Cantilèdes d'amour - Verhé, Camille; Vandermeulen, Joseph
"Prent in zwart-wit voorstellend twee jonge vrouwen met een lier. Op de keerzijde staat de muziek en de tekst van het lied 'Ses Yieux Rieurs'. Tekst : Camille Verhé. Muziek : Joseph Vandermeulen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"