fo003882: Prominenten in de 1 meistoet in Gent
"Zwart-witfoto van een aantal prominenten in de 1 meistoet op het Zuid in Gent op 1 mei 1955. V.l.n.r. Louis Grau, De Keuleneir (?), Jules Pante, De Pauw en Marcel Lefévre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"