fo023095: Asielzoekers, San Damiano - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man zittend op een stoel en kijkend naar de muur waar een affiche hangt met opschrift Vluchten kan niet meer en een kruisbeeld, in het opvangcentrum San Damiano in Brussel. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"