pk001991: Bevrijding van Antwerpen op 4 september 1944 - AVM
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de eerste tank uit Boom die Antwerpen binnen rijdt op 4 september 1944. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"