Flasj : maandelijks nieuws van Culturele Centrale (Brussel: Culturele Centrale)
"Periodiciteit: maandelijksVerantwoordelijke uitgever: A. Peleman / (1994) Jos CoenenVoortgezet als: Flasj nieuws, geïntegreerd in deze beschrijving"