fo030842: Gerard Mortier; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van Gerard Mortier, als assistent van Jan Briers sr., bezieler van het Festival van Vlaanderen in de Sint-Baafskathedraal in Gent. Jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"